47-річний Святослав Вакарчук вперше показав фото зі своїм маленьким сином Іваном: “Подарунок долі”

Відомий український співак та фронтмент гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше показав фото зі своїм маленьким сином Іваном, який народився у 2021 році.

Багато років Святослав Вакарчук був одружений зі стилісткою Лялею Фонарьовою, однак у цьому шлюбі дітей не з’явилося. Тим не менш, пара завжди демонструвала сімейну ідилію та за ними не було помічено жодних публічних скандалів, тож шанувальники дивилися на них з особливою повагою. Втім, у червні 2021-го музикант сколихнув увесь український шоу-бізнес і повідомив, що розлучається з Лялею.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Святослав Вакарчук вперше показав фото зі своїм маленьким сином Іваном

Колишня дружина лідера “Океан Ельзи” коментувати ситуацію відмовилася, так само і він не назвав причин розриву. Незабаром після цього стало відомо, що Вакарчуку народила сина інша жінка, особистість якої зірковий тато не розсекречує, хоча преса вже давно припускає, що це продюсерка українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута.

Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук вперше показав фото зі своїм маленьким сином Іваном від Євгенії Яцути

Святослав – не з тих знаменитостей, які активно висвітлюють подробиці особистого життя. Лише через рік після народження первістка він показав спільне з ним фото.

Так, 19 червня Івану Святославовичу виповнився рочок, і цей день співпав з Днем батька. У своєму Інстаграмі Вакарчук з цього приводу опублікував зворушливий кадр, на якому новонароджений Іванко тримає крихітною ручкою за пальчик свого тата:

“Святкувати перший рік сина в день батька – особливий подарунок долі!”, – написав артист.

Коментатори не залишилися осторонь і засипали маленького іменинника привітаннями:

  • “Щастя синові, щастя в мирній Україні!”;
  • “Святослав, щирі вітання! Здоров’я майбутньому козаку!”;
  • “Щастя вашій сім’ї!”.

Схожі статті