|
22.06.2022 18:05

37-річний Анатолій Анатоліч тепер у ЗСУ? Ведучий документом довів, що не ховається від відповідальності

Популярний ведучий і шоумен Анатолій Анатоліч показав незвичайний документ та показав, що у складний час пригодився країні. Чим займається зірковий чоловік?

Анатолій Анатоліч, як ніхто з зірок краще відчув на собі, що таке війна. Його родина перебувала у Вишгороді, де з перших днів відбувалася стрілянина. Ведучий розповідав, що разом з сусідами довелося ховатися у підвалі. У рідкісні хвилини, коли гармати затихали, можна було з крихітним немовлям вийти на вулицю подихати свіжим повітрям.

Минулого року народився у Анатолія син, якого назвали Нілом. Вся родина переживала за нього.

Син Анатолія Анатоліча

 

“Ніл спокійний. Він не знає, що відбувається. Але я обов’язково йому розповім, що наробили росіяни. Я обіцяю, що це не буде забуто. Ніколи”, – розповідає знаменитість.

Згодом сімейству шоумена вдалося вибратися з небезпечного місця. Ходили чутки, що популярний чоловік навіть виїхав закордон, як багатодітний татко. Проте, нещодавно чоловік показав, що все ж таки не збирається працювати деінде, окрім України.

У сторіз він продемонстрував посвідчення преси.

“Слава ЗСУ!”, – пише у себе в Інстаграмі Анатоліч та демонструє прес-карту зі своїм справжнім прізвищем.

37-річний Анатолій Анатоліч тепер у ЗСУ?

Примітно, що очевидно зірка досі працює на ТРК “Україна”, хоча ранкову передачу Лілія Ребрик веде вже зі Славою Дьоміним.

Нагадаємо, що Анатолій Яцечко став працювати на телеканалі у 2019 році. Також ведучий працює над власним проєктом, у якому бере інтерв’ю у селебрітіз. До цього багато років був на “Плюсах”, де також займався ранковим шоу. Нині активно веде ще й блог у соціальних мережах.