“Вибігли з будинку”: дружина Анатолія Анатоліча вперше поділилася, як довелося втікати з дітьми з Вишгорода

Події сьогодення назавжди змішали все навкруги. Навіть знаменитості, які ще вчора ходили червоною доріжкою, нині, як звичайні люди шукають прихистку від війни.

До подій 24 лютого популярний ведучий Анатолій Анатоліч міг похизуватися і розкішним відпочинком закордоном, і недешевими іномарками. Жило подружжя у Вишгороді, яке до війни вважалося одним з найпрестижніших передмість столиці. Втім, так, як місто знаходиться на півночі від Києва і ближче до кордону з рф, воно стало одним з цілей для окупантів.

Дружина знаменитості, Юлія, пригадала, що лишити домівку довелося вже на третій день після вторгнення росіян:

“Ми поїхали з Вишгороду на третій день війни. Але на 10-й день було у Вишгороді затишшя і Анатолій Анатоліч поїхав за речами, тому що ми вибігли з дому в самих “трусах”. З собою він взяв дитячий проектор. Тепер ми дивимося не мультики…”

Дружина Анатолія Анатоліча вперше поділилася, як довелося втікати з дітьми з Вишгорода

Сам же ведучий ще 25 лютого зізнавався, що довелося сидіти з сусідами по підвалах. Чоловік переживає за найменшого синочка Ніла, який народився на світ минулого року. Він ще зовсім крихітний і не розуміє, що відбувається навколо, але татко пообіцяв все йому розповісти, коли той подорослішає. Це для того, щоб син знав, який морок натворили росіяни на нашій країні.

У війну не повірив Анатолій одразу. Він згадує, що о 4-й збирався на ефір, але прокинулася дружина і донька. Родина мешкала неподалік від військової бази та спершу подумала, що то можуть бути навчання. Ранковий ефір скасували, адже пустили новинний блок. Ніхто з команди зірки і не вірив, що почався такий колапс. Тривожної валізи у родини не було, адже не думали про війну.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.