Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Ексучасниця гурту “Время и Стекло”, співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін одружились влітку 2023 року. Однак молоде подружжя опублікувало весільні світлини задовго після самої таємної церемонії. З того часу молоді знаменитості не розкривали жодних подробиць щодо святкування цієї важливої події в їхньому житті.

Проте днями Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє весілля в інтерв’ю для видання Storriss. За словами співачки, ця подія стала для неї найважливішою у 2023 році.

“Це був момент кохання, емоцій, почуттів”, – прокоментувала артистка.

Надія бажала насолодитись цим моментом разом із коханим та найріднішими, тож саме тому протягом певного часу приховувала новину від шанувальників та ЗМІ.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним

Також, в рамках розмови, Дорофєєва зізналась, в яких стосунках перебуває з дітьми Кацуріна від першого шлюбу. Вона поділилась, що добре ладнає з Сашею та Ванею і час від часу має змогу бавитись з дітлахами.

“Класно проводимо час разом. Вони прекрасні, дуже спокійні та виховані”, – відмітила Дорофєєва.

Нагадаємо, раніше Надя коментувала, як реагує на критику за рішення одружитися. У своєму особистому фотоблозі Instagram співачка зазначала, що далеко не всі користувачі мережі можуть зрозуміти їхню з Кацуріним історію кохання. Проте вона не бажає жити для когось заради вподобайок, тож успішно ігнорує нетактовні коментарі від деяких юзерів.

Також виконавиця зазначила, що коли стала щирою перед шанувальниками, вона віднайшла свою справжню аудиторію, від якої почала отримувати ще більше позитивного зворотного зв’язку, аніж раніше.

Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше розповіла про таємне весілля з Мішею Кацуріним

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.