Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Слава Камінська

Відома українська співачка та блогерка Слава Камінська аж ніяк не приховує, що неодноразово вдавалась до послуг пластичних хірургів. Ба більше, знаменитість задоволена результатом та часто тішить шанувальників розкішними світлинами у своєму фотоблозі Instagram.

Раніше Камінська розповідала, що зробила маммопластику, а також мала операцію з виправлення форми та розміру носа. Також відомо, що Слава збільшила губи та зробила ліпосакцію. Наразі зірка всіляко підтримує свій зовнішній вигляд за допомогою різноманітних косметологічних процедур і час від часу робить ін’єкції краси.

Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни
Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик також має досвід кількох пластичних операцій, що кардинально змінили її зовнішність. Вперше зірка наважилась на пластику у 1999 році. Як раніше розповідала Білик, в неї був комплекс щодо форми очей. Вони здавались артистці сумними та “благальними”. Тож першою серйозною процедурою Ірини стала блефаропластика.

Згодом співачка вирішила змінити й форму носа, тож незабаром зробила ринопластику. Як пізніше зізнавалась Білик, результат операції не надто задовольнив її. Не секрет, що Ірина також збільшувала губи та робила підтяжку обличчя. Окрім цього, знаменитість час від часу робить ін’єкції ботоксу, аби підтримувати молодий зовнішній вигляд.

Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни
Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни

Міша Романова

Українська співачка Міша Романова, що набула популярності, як учасниця гурту “ВІА Гра”, також не приховує, що лягала під ніж пластичного хірурга. Артистка збільшила груди. Раніше Романова заявляла, що процедура ледь не коштувала життя її малюка, адже на той момент вона була на 16 тижні вагітності. Втім серйозних наслідків це не мало. Згодом стало відомо, що хірургом, який проводив операцію, був ексчоловік Слави Камінської Едгар.

Також Міша не приховує, що збільшила губи. А довершити свій ефектний образ артистка вирішила білим волоссям.

Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни
Неймовірний ефект пластичних операцій: зірки, які наважились на тотальні зміни

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.