Як виглядає доленосне кохання Андрія Данилка: вона змінила все життя артиста, але покинула його назавжди

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вразив мережу зізнанням про своє найперше кохання. Як так сталося, що жінка вплинула на майбутнє зірки?

Відомий український співак Андрій Данилко доволі довго приховував таємницю свого псевдоніму Вєрка Сердючка. А коли розповів про нього правду, неабияк здивував публіку, адже виявилося, що за цим ім’ям стоїть справжня жінка.

Так, колись майбутній співак був закоханий у свою однокласницю, яку звали Ганна Сердюк. Дівчина не відповідала хлопцю взаємністю, і варто відмітити, що досі не ставиться до нього позитивно.

Втім, Андрій не зважав, і навіть пообіцяв їй, що її ім’я так би мовити увійде в історію. Так і сталося, адже на основі її прізвища Андрій придумав свій псевдонім.

Андрій Данилко розповів про своє перше кохання, яке вплинуло на його кар’єру

Звичайно, журналісти не втрималися і знайшли жінку, яка так вплинула на долю артиста. Вона працює вчителькою, і вже декілька разів стала матір’ю. Але на питання преси стосовно колишнього однокласника відповіла доволі неочікуваним чином: мовляв, не розуміє його творчості.

Жінка, як з’ясувалося немає прогресивних поглядів на подібну творчість, а тому висловилися на цей рахунок вона вкрай негативно.

Журналісти показали, як виглядає минуле кохання Андрія Данилка

Цікаво, що окрім неї немає нікого, хто б фігурував у біографії зірки, як його колишні кохання. Деякий час через це навколо Андрія навіть ходили чутки щодо його нетрадиційної орієнтації.

Але у своєму свіжому інтерв’ю Данилко зізнався, що неодноразово намагався створити сім’ю, але кожного разу щось заважало. Мовляв, ніби це йому не дано, а тому він вирішив залишити спроби.

Данилка ж неодноразово також підозрювали у романі з Інною Білоконь, яка вже 20 років заміжня за іншим. Причиною для подібних підозр послужили численні кадри, на яких партнери то обіймаються, то цілуються.

Але обидва спростовують подібну інформацію та заявляють, що між ними дуже міцна та багаторічна дружба. У свою чергу автор фотографію, на якій артисти цілуються в губи, пояснив, що зробив її суто заради того, аби довести, що Андрій полюбляє жінок.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?