|
22.06.2022 23:19

Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток: “Трешнячок”

Олександр Педан цього року відправляє свою доньку Валерію у доросле самостійне життя. Як відповідальний батько, він бажає дитині лише кращої долі.

У 2005-му улюбленець мільйонів Олександр Педан вперше став батьком. Кохана дружина подарувала обранцеві донечку, яку назвали Валерією. Перший час маленька жила з мамою у Хмельницькому, адже батько лише починав свій творчий шлях.

Зараз вона вже майже студентка. Разом з татусем минулого року вона їздила по популярним ВНЗ України, спілкувалася з викладачами, дивилася на гуртожитки і знайомилася з дозвіллям у тих чи інших інститутах та університетах. Знімали рідні передачу “УНІВЕРСНЕСК”.

Побував ведучий з дочкою і на Полтавщині. Тоді Валерії та Олександру показали місцевий медичний навчальний заклад. Гуртожиток, де проживають студенти виявився без навороченого ремонту, але студенти кажуть, що там вони живуть, як родина.

Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток

Вразило дівчину те, що на першому поверсі знаходиться один єдиний душ на всіх. Десять кабінок без шторок, які працюють за графіком роботи. Також у програмі показали вбиральню: чисту, але з побитими дверима.

Ведучий Олександр Педан відправив свою доньку-абітурієнтку у простецький гуртожиток

У коментарях лагідно прокоментували підписники:

  • “Трешнячок”

Проте, більшість прихильників Лєри та Олександра зазначили, що умови так і не дуже погані. Самим же ведучим ревізії ВНЗ сподобалися кімнати, а ще наявність власної перукарні, кравецької майстерні і ремонтної кімнати у гуртожитку. Ціни здалися родині вельми адекватними на послуги.

 

Нагадаємо, що Олександр Педан – двічі татко. У 2016-му році на світ народився його синочок. Хлопчика назвали Марком.