“Паляницею не відмажешся”: Олександр Педан переробив своє обурливе Z-татуювання на більш патріотичне

Відомий український телеведучий Олександр Педан нарешті показав, як переробив своє татуювання. Знаменитість вирішив зробити дещо патріотичне.

Декілька тижнів тому відомий український телеведучий Олександр Педан зізнався, що в нього є татуювання у вигляді літери “Z”. Зірка прекрасно розумів, що хоча і не вкладав того сенсу, який зараз несе ця символіка, але більше споглядати її на своєму тілі він не може. Тим паче, що це може коштувати йому репутації.

Олександр Педан переробив своє обурливе Z-татуювання на більш патріотичне

Олександр Педан переробив своє обурливе Z-татуювання на більш патріотичне. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

“Паляницею не відмажешся”, — саме так він прокоментував цю ситуацію.

Звісно, телеведучий прийняв негайне рішення позбавитися ганебного малюнку. І все ж таки доля татуювання виявилася прекрасною: замість видалення літери, він набив поверх неї карту України з калиною. Саме таке патріотичне тату тепер знаходиться на тілі телеведучого.

Олександр Педан переробив своє обурливе Z-татуювання на більш патріотичне. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

До речі, телеведучого дуже непокоїть доля фестивалю, який носить назву Z-Games і був заснований Олександром декілька років тому. Саме на честь цього заходу він тоді і набив татуювання.

Варто відмітити, що перед такою самою дилемою опинилися українські виробники та бізнесмени, на брендах яких також є ця літера. Тепер багатьом підприємцям доведеться змінювати логотипи, вивіски, тощо. Вже зараз в мережі активно обговорюється це питання.

І тим не менш, приклад Олександра Педана дає зрозуміти, що усе можливо, якщо є бажання позбавитися символіки зла, болю та руйнувань.

spot_img

Схожі статті