|
23.06.2022 23:13

Молода дружина Віктора Павліка розповіла, що буде працювати у магазині: чому радикально змінила професію?

Катя Репяхова з малих років знала, що завжди буде старатися поліпшувати свій рівень життя. З юних років вона працювала на серйозних посадах, але тепер у її житті зміни.

Катерина Репяхова працює майже всю свою молодість. Вона побачила столичне життя вже бувши студенткою. Юна дівчина зі сходу України пообіцяла собі старатися вийти на новий рівень та досягти успіху.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла, що буде працювати у магазині

Вона бачила розвиток себе як професіонала у сфері шоу-бізнесу. Починала працювати з Дмитром Карпачовим. Пізніше до себе у команду її забрав Віктор Павлік. Доля розпорядилася так, що музикант одружився зі своєю концертною директоркою.

Та, схоже, Катя не збирається зупинятися на досягнутому. Попри серйозну посаду, вона вирішила зайнятися власним бізнесом. Зірка Інстаграму повідала у себе у сторіз про те, що вона планує створити свій онлайн-магазин.

“Ну,  одразу про другий проєкт. Я відкриваю онлайн-магазин”, – написала білявка та додала: “Все заради мого серденька”, – показуючи світлину синочка Михайлика.

Репяхова вже рік, як матуся. День народження свого синочка вона відзначає пишніше, ніж свій власний, хоча її особисте свято передує іменинам малюка.

Первісток Віктора Павліка пережив вже чимало пригод: спершу разом з матусею він багато подорожував, а згодом пережив справжню евакуацію. Коли у Києві стало небезпечно, він відправився на захід України, а там перетинав кордон та летів до Ізраїлю. У Катерини там проживають родичі.

Нагадаємо, подружжя уклало шлюб у 2020-му році. Більше про романтичну історію музиканта та своєї директорки дивіться у відео: