“Кохана, одужуй”: молода дружина Віктора Павліка протистоїть хворобі – вся правда про стан Катерини Репяхової

Віктор Павлік і Катя Репяхова – пара цікава та непересічна. Вони завжди у центрі уваги, але нині привід для цього невеселий. Що ж трапилося у родині співака?

Історія Каті Репяхової – це справжня казка про Попелюшку. Вона, дівчина з простої родини, все життя заслуховувалася піснями Віктора Павліка та знала їх напам’ять. Ніхто й уявити не міг, що такий далекий і недосяжний кумир в один прекрасний день одружиться з нею.

Катя Репяхова, Віктор Павлік і Михасик
Катя Репяхова, Віктор Павлік і Михасик

Нині Катерина – щаслива мама та зразкова дружина. Вона весь свій вільний час присвячує своєму чудовому синочку.

Втім, нещодавно сили популярну жінку почали покидати. Репяхова повідомила про те, що захворіла.

“Кохана, одужуй скоріше. Твій чоловік”, – натхненно написав Віктор Франкович.

Молода дружина Віктора Павліка протистоїть хворобі

Виявляється, дружина Павліка захворіла на герпес. На перший погляд це може здатися абсолютно дріб’язковою проблемою. Втім, мало хто знає, що вірус цей дуже поширений на планеті, а вилікуватися від нього повністю неможливо.

Герпес, якщо людина їм заражена, живе глибоко у її клітинах та не турбує, поки організм не підчепить, наприклад, застуду. Тоді стається рецидив і на губах виникають неприємні бульбашки.

Та Катя не засмучується, адже її всім серцем підтримує коханий.

Нагадаємо, що Репяхова стала четвертою дружиною співака у 2020 році. З колишньою обраницею Ларисою Созаєвою він розлучився в 2016, але спільного сина не полишив. Павло Павлік був справжньою відрадою свого татка. Втім, побачити свого молодшого братика Михайлика хлопцю не судилося. Він пішов з життя у тому ж 2020, так і не подолавши хворобу. Батько й нині сумує за сином та з ніжністю називає його янголом.

З Ларисою Созаєвою ж у подружжя були конфлікти і чи вдалося досягти повного порозуміння у всіх сферах – не відомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.