Categories Шоу-бізнес

Лобода повернулася в Україну: пожертвувала кілька мільйонів гривень Ірпеню та поставила Кароль на місце

Світлана Лобода не схотіла жити у росії, адже не стала миритися з політикою держави. Поп-діва повернулася у рідний Ірпінь та була вражена масштабом розрухи.

Популярна артистка Світлана Лобода ще 24-го лютого зі сльозами на очах виступила проти війни. Артистка сама родом з Ірпеня, який дуже сильно постраждав від рук окупантів. Росіяни зруйнували безліч багатоповерхівок, зашкодили місцевому населенню, а ще значно пошкодили інфраструктуру. Місто опинилося одним з перших під ударом агресора.

Лобода повернулася в Україну

Лобода нещодавно повернулася до рідного краю. Співачка була під враженням від розбитих вщент будинків, які спорудили кілька років тому. Зірка, як повідомляють місцеві телеграм-канали не лишилася осторонь проблеми. Артистка вирішила віддати 3 мільйони гривень на відбудову дитячого садочку.

Лобода повернулася в Україну

Втім, сама Світлана також висловилася з цього проводу на своїй офіційній сторінці.

Що відомо про конфлікт поп-діви з Тіною Кароль?

Нещодавно у ранковій передачі популярна білявка висловилася з приводу заборони російської музики в Україні. Тіна підтримує новий закон та вважає, що він також буде стримувати артистів, які все життя заробляли в рф, а тепер вирішили повернутися додому. Ця їдка фраза прозвучала одразу після повернення відомої ірпенчанки.

37-річна Тіна Кароль інтелігентно присоромила Світлану Лободу

Так Кароль у розмові натякнула на Світлану Лободу. Втім, співачка ніяк не відреагувала на слова зірки. Зауважимо, що сама Тіна ще до війни виїхала закордон.

Нагадаємо, що мама Світлани Лободи у 2015-му році була депутатом Ірпінської міської ради. Вона виступала за збереження зеленої зони міста та хотіла, аби було менше забудови.

Share