Categories Шоу-бізнес

Як виглядає перший чоловік 37-річної Тіни Кароль та де він зараз: красень, який подарував поп-діві нерухомість

Відома українська співачка Тіна Кароль вже багато років самотня. Лише одного обранця за всю свою кар'єру зірка офіційно представляла публіці.

Тіна Кароль – поп-діва української сцени, пісні якої звучать звідусіль. Через творчість артистка ділиться зі слухачами своїми почуттями, думками, радістю і біллю. За її життям слідкують тисячі фанатів, а однією з найобговорюваніших тем є особистий фронт співачки.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль

Вперше Тіна офіційно вийшла заміж за Євгена Огіра, з яким познайомилася на музичному каналі М1, коли шукала продюсера. Навряд чи Кароль могла знати, що він стане її чоловіком, проте стосунки стрімко перейшли з професійних у дружні, а з дружніх у більш близькі та романтичні.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Історія кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра

У січні 2008-го закохані таємно від усіх розписалися, скріпивши свої почуття офіційно. Вже у червні молоді і щасливі Тіна та Євген повінчалися, а у листопаді артистка народила хлопчика Веніаміна. За сина Огір подарував дружині триповерховий заміський будинок під Києвом.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Щастю зіркової родини не було меж, так само у захваті від них були численні шанувальники, які у 2012 році помітили, як сильно чоловік Тіни Кароль схуд. Як виявилося пізніше, йому діагностували рак шлунку, але ніхто не уявляв, наскільки все серйозно.

З осені 2012-го Євген перестав з’являтися на публіці, співачка тим часом продовжувала виступати, а вже навесні 2013-го Тіна випустила пісню під назвою “Помню” – одразу після втрати коханого, який не зміг побороти хворобу.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Довгий час знаменитість жила, слідуючи плану Огіра, написаному ним для неї перед смертю. І хоча з того моменту пройшло вже 9 років, серце поп-діви досі належить Євгену.

Більше про особисте життя Тіни Кароль в наступному відео:

Share