Categories Шоу-бізнес

Ірина Білик чесно розповіла про життя Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути та Ані Лорак в рф: “Нема жалю”

Ірина Білик - яскрава представниця українського шоу-бізнесу, яка застала часи трансформації нашої музики. Зірка знайома з багатьма, у тому числі й одіозними знаменитостями.

Незрівнянна Ірина Білик вже багато років успішно виступає на сцені. Співачка причарувала всіх ніжним голосом і ліричними текстами ще у 1989 році. Зірку часто називають українською Мадонною, порівнюючи за рівнем професіоналізма та новаторства з британською артисткою.

Ірина Білик чесно розповіла про життя Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути та Ані Лорак в рф

За роки своєї роботи Ірина познайомилася ледь не з усіма нашими знаменитостями. Проте Ані Лорак Білик викинула зі свого життя. Також не стала б спілкуватися зірка і з Таїсією Повалій. Все через те, що ці співачки вже давно переїхали в рф, де успішно виступали роками.

В інтерв’ю програмі “Ранок з Україною”, героїня цього матеріалу висловила свою точку зору:

“У мене нема жалю до цих артистів. Я викреслила ці імена назавжди”

Ірина Білик чесно розповіла про життя Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути та Ані Лорак в рф

Проте, найбільш моторошна правда, яку повідала Ірина – про Ігоря Ліхуту. Це чоловік та продюсер Таїсії Повалій. Цікаво, що його обраниця попри війну виступала 9-го травня на одному з каналів окупанта. Співала, що правда, українською.

Білик дізналася через знайомих про те, що Ліхута вельми захоплюється пропагандою рф.

“Я бачила людей, які мені розповідали, що відбувається зараз із Ігорем Ліхутою. Він сидить, дивиться у телевізор та радіє через те, що відбувається з нами тут”, – із жалем повідала співачка.

Нагадаємо, що Ірина Білик розповідала, як перестала спілкуватися зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, який проживав у москві. Екс-обранець є батьком її молодшої дитини.

Share