|
30.06.2022 11:58

Таємний чоловік Алли Мазур – не Роберт Опаленик: чому телеведуча приховує обранця з прізвищем на букву Б

Відома українська журналістка і телеведуча Алла Мазур ретельно приховує від публіки особистість таємного чоловіка, яким виявився не Роберт Опаленик.

Алла Мазур безсумнівно є однією з найвідоміших журналісток на вітчизняному  телебаченні. Вже багато років вона тримає українців в курсі головних новин, але приховує від них своє особисте життя, хоча воно цікавить публіку не менше.

Така таємничість пов’язана з тим, що до телеведучої було прикуто багато уваги з появою сина, а разом з тим пресою розповсюдилися безліч чуток, не маючих відношення до правди. Як зізнавалася Мазур, це її зачепило, тому вона вирішила закрити ці двері для сторонніх очей і тримає в секреті ім’я коханого чоловіка.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина

Подейкують, ним може бути колега зірки – головний редактор ТСН Тиждень Роберт Опаленик. Потенційну пару неодноразово помічали разом під час світських виходів. Та лише один факт спростував це припущення.

Таємний чоловік Алли Мазур – не Роберт Опаленик (праворуч)

Єдине, що Алла розповідала про обранця – його професія не впливає на її журналістську кар’єру, а єдиний син телеведучої носить прізвище батька.

Чоловік Алли Мазур – не Роберт Опаленик

У вільному доступі знайшлося фото Алли Мазур з батьками і сином Артемом у вишиванках. На сорочці спадкоємця зірки “плюсів” зачеплений бейджик з його ім’ям та прізвищем – ймовірно, для якогось шкільного заходу. Так, на ньому значиться “Бондаренко Артем”.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина

Вочевидь, батьком хлопчика є не Роберт Опаленик, а отже з Аллою Мазур його пов’язують суто робочі стосунки. Прізвище Бондаренко доволі розповсюджене, тож за ким саме заміжня журналістка залишається лише здогадуватися.