Роками Алла Мазур ховала чоловіка від публіки, та все змінилося: зірка показала, хто живе з нею і сином

Алла Мазур роками не наважувалася афішувати свої стосунки, але тепер все змінюється.

“Залізна леді” українського телебачення не розповідала про своє особисте життя, тому журналісти чіпляються за найменшу можливість, щоб дізнатися хоча б щось по цій темі. Коли телеведуча завагітніла, преса відразу проявила підвищений інтерес до питання, хто чоловік Алли Мазур, від якого вона чекає дитину. Але дізнатися про це було не легше, ніж розкрити якусь військову таємницю.

Алла Мазур
Алла Мазур

Було зрозуміло тільки одне – Алла Мазур була тоді не самотня, тато малюка з нетерпінням очікував їх у дверей пологового будинку з величезним букетом троянд і купою подарунків, а вдома все приготував до приїзду Алли з дитиною. На питання про те, хто чоловік Алли Мазур, вона дуже стримано відповідає, що він не політик і не олігарх.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Коли малюк підріс, з нечисленних інтерв’ю, що стосуються особистого життя української телеведучої стало зрозуміло, що сина Артема вона виховує одна. Алла, розповідаючи про спільний відпочинок з сином, каже, що відпустка в Болгарії вона провела ні з чоловіком, а з друзями і сином. Крім того, вона зізнається, що син спокійно залишається один, коли мама повинна йти на роботу.

Хто батько сина Алли Мазур і її чоловік?

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Варто відзначити, що ведуча дуже часто з’являється на світських заходах з одним і тим же чоловіком — її колегою Робертом Опалеником. По всій видимості, це і є чоловік Алли Мазур. Адже якщо подивитися, як пара обіймається на фотографіях, між ними дійсно далеко не дружні стосунки.

Але чи є він насправді батьком Артема, і чи перебуває досі стосунках з Аллою невідомо.

Схожі статті