|
05.07.2022 16:23

“Починають сідати на голову”: Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо

Відомий український шоумен Юрій Горбунов дав нове інтерв'ю, у якому розповів, чому його малі діти від Катерини Осадчої живуть окремо.

Зіркова пара Юрія Горбунова і Каті Осадчої одними з перших повернулися в Київ після виїзду зі столиці на початку війни. В інтерв’ю Аліні Доротюк шоумен розповів, як вони вирішили питання з маленькими дітьми – подружжя виховує п’ятирічного Івана і молодшого Данила, якому у серпні тільки виповниться рік:

“Вони то повертаються, то знову їдуть, ми по-різному пробуємо, тому що в нас не працює садочок, ніяких гуртків, нічого. Коли вони знову починають сідати на голову, то ми знов їх. Для Івана, якому вже скоро 6 років, йому дуже важлива якась комунікація, і вдома це буває просто нестерпно. Коли всі розважальні історії з дітьми зачинені, і зараз задача інша, але все одно, він же скоро піде в школу, його треба чомусь навчати, йому треба, щоб він щось розумів, що відбувається. В таких умовах емоційних і нервових це складно робити, але це треба робити, тому що це ж наше майбутнє”.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо

Юрій додав, що за кордон під час війни діти теж виїжджали, і поверталися назад. А ось як знамениті батьки пояснювали старшому сину, що відбувається в країні:

“Він запитував, але ми старались якось відволікти. Це він вже зараз знає, що на нас напала росія, що у нас йде війна, що у нас літають ракети. Справа в тому, що ми ще і по їхній поведінці бачили, що вони реагують – щось відбувається. Тому що наша поїздка із Києва туди в Карпати тривала десь годин напевно 15, може 17, і вони всі ці 17 годин сиділи як миші. Ніхто нічого не вимагав, все це було в такому напруженні. Це така емоційно дуже складна штука – ти не розумієш, що робити, ти не розумієш, як далі буде, які навіть там речі брати, на скільки це все буде. Зараз згадуєш і думаєш, що це…”

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо