|
05.07.2022 18:28

Святослав Вакарчук вдруге став батьком: Євгенія Яцута народила музиканту доньку, яку назвали українським ім’ям

Лідер українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вдруге став батьком. Про це стало відомо в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Минулого року фронтмен “Океан Ельзи” згодом після заяви про розлучення вперше став батьком сина, якого назвав на честь дідуся Іваном, а вже сьогодні, 5 червня, стало відомо, що у 47-річного Святослава Вакарчука народилася донька.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Поповнення в зірковій родині сталося ще 21 червня, але інформацію про це зірка разом з коханою Євгенією Яцутою приховували від публіки. Втім, на офіційній сторінці гурту в Фейсбуці музиканта вже вітають з поповненням. Також підтвердила новину менеджерка Вакарчука Вікторія Хоменко.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Щасливі батьки назвали новонароджену гарним українським іменем з символічним значенням “мир” – Соломія. Відтепер в однорічного Івасика Святославовича є молодша сестричка.

Нагадаємо, про стосунки Святослава і Євгенії Яцути стало відомо згодом після його розлучення з першою дружиною Лялею Фонарьовою. Пара не коментувала чутки, однак незадовго до народження первістка Вакарчука жінку бачили вагітною. Те саме повторилося і цього разу – у травні на Каннському кінофестивалі Євгенія знову була з круглим животом на останніх місяцях вагітності.

Євгенія Яцута народила Святославу Вакарчуку доньку

Вперше свого сина музикант показав на його перший день народження, який збігається з Днем батька. Від попереднього шлюбу у Вакарчука залишилася доросла донька Діана, але він для неї не біологічний батько.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Його Фонарьова народила від стиліста Володимира Тарасюка, а коли дитина була маленькою, пішла від нього до рокера.