Categories Шоу-бізнес

Скільки разів насправді виходила заміж 66-річна Наталія Сумська і від кого народила дочку: всі обранці акторки

Наталія Сумська за молодих років була справжньою красунею. Навіть зараз зірка може вразити вродою кожного. Свого часу акторка була завидною нареченою.

Наталія Сумська завжди вирізнялася вродою: чорна пишна шевелюра, великі брунаті очі та лебедина постава. Акторка вміє приваблювати не лише зовнішньо, а й зацікавити всіх своїм внутрішнім світом. Вона знається добре на культурі, мистецтві та цікавиться політикою.

Її першим обранцем став майстер своєї справи — кінооператор Ігор Мамай. Зірка кіно стала для нього справжньою музою. Вона своєю чергою подарувала йому дочку Дарину. Стосунки у шлюбі швидко стали холодними. Знаменитість пішла від обранця, але дитину лишила при собі. Зараз вона дуже нею опікується, адже кровинка зірки не працює через великий стрес, пережитий по кончині власного чоловіка.

Скільки разів насправді виходила заміж 66-річна Наталія Сумська

А ось справжньою половинкою Наталії Сумської став актор Анатолій Хостікоєв. Вони — дуже кінематографічна пара. Вона — тендітна жінка невисокого зросту, а він — справжній козак-красень.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином

У другому шлюбі у зірок кіно також народилася дитина. Син В’ячеслав увібрав у себе найкращі риси мами з татом, а ще пішов по життю їхніми стопами, також ставши артистом.

Скільки разів насправді виходила заміж 66-річна Наталія Сумська

Єдина, з ким у Наталії досі немає теплих стосунків — це її рідна сестра Ольга. Зірки не спілкуються через власне бачення громадянської позиції українця та митця. Для кожної з родичок сімейна сварка є непростою темою. Сумська-молодша навіть плаче, згадуючи проблеми у родині. Втім, навіть війна не об’єднала родичок. Жодна з них не заговорила про примирення.

Нагадаємо, що професіоналізм та внесок в українську культуру Наталії Сумської відзначили у 2020-му році орденом “За заслуги”

Share