|
11.07.2022 13:00

Розлучена Марина Боржемська чесно розповіла, чи спілкується В’ячеслав Узелков з дітьми і як допомагає сім’ї

Марина Боржемська розлучилася зі своїм обранцем майже 5 років тому, і чи не вперше дала чесне інтерв'ю, де розповіла про своє нинішнє життя. Дізнайтеся всю правду про стосунки зірки у матеріалі.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков вважалися зразковою парою українського шоу-бізнесу. Вони разом привнесли на наше телебачення здоровий спосіб життя, активно закликали всіх прищеплювати собі здорові звички. Проте, родинне щастя тривало до 2018 року. Подружжя розпалося.

Розлучена Марина Боржемська чесно розповіла, чи спілкується В’ячеслав Узелков з дітьми

Життя Марини Боржемської після розлучення

Ця яскрава пара спортсменів нині живе нарізно. Марина активно займається вихованням сина Роберта та доньки Олівії. Жінка не соромиться свого статусу одинокої матері. У програмі “Зірковий шлях” вона розповіла, що нині несе непросту ношу. Займається дітьми переважно самостійно. Боржемська натякає, що допомоги від колишнього вона дочекатися не може. Зірка наголошує, що за 5 місяців війни Узелков побачився з сином та дочкою приблизно пару разів:

“В них є телефони. В них можна запитувати: “Як твої справи?”… Як батько він може робити все, що йому заманеться, і все, що він захоче по відношенню до своїх дітей. Діти дорослі, вони живуть поряд.

…Вони один раз зустрілися. Вони гуляли разом, вони погуляли десь годину, може менше, ну і все”

Тренерці дуже прикро від того, що екс-коханий не бачить, як навчилася кататися на самокаті його Олівія та з ким дружить Роберт.

Сам же Узелков розповідав у 2021, що йому родичі не дають спілкуватися з рідною сином та дочкою. За словами чоловіка діток налаштовують проти нього, і вдіяти він з цим нічого не може. Цікаво, що у самій передачі “Зірковий шлях” прозвучало, що помешкання, де жила до війни Марина знаходиться зовсім поруч з квартирою її колишнього чоловіка.

Нагадаємо, що Марина і В’ячеслав були у шлюбі з 1999-го року.