Categories Шоу-бізнес

Зник після заяви про заручини: як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк, який покинув її до весілля

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк неодноразово жартувала про те, що ніхто не хоче брати її заміж. Втім, насправді залицяльників у зірки море.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк власноруч закріпила за собою славу холостячки. Тим не менш, не дивлячись на усі жарти про свою самотність та небажання чоловіків брати її заміж, насправді знаменитість користується великою популярністю серед представників чоловічої статі.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк, який покинув її до весілля

Обранців вона вміло приховує від шанувальників та преси, а єдиний чоловік, про якого вона розповіла певні деталі журналістам був її наречений.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк, який покинув її до весілля

Так, декілька років тому між Лесею Іванівною та її сусідом зав’язався роман. Їхнє знайомство почалося з солі, яку Леся пішла запозичити у майбутнього нареченого. Стосунки швидко закрутилися і врешті-решт зірка повідомила про заручини.

Однак, фанати ще не знали, що на весілля можна і не чекати. Що сталося, достовірно невідомо, але згодом Леся повідомила, що вони більше не разом.

Як виглядає єдиний наречений Лесі Нікітюк, який покинув її до весілля

Деякі користувачі мережі схиляються до думки, що новина про майбутнє весілля була лише піаром. Інші ж вважають, що телеведуча просто поквапилася з об’явою щодо свого сімейного статусу, і гірко за це поплатилася. Так чи інакше, але ця людина пішла з життя зірки.

Зараз Леся знаходиться в інших стосунках. Особистості чоловіка вона знову не розкриває. Але дала зрозуміти, що він заможний, адже з ним вона дуже багато подорожує, а чоловік за все це платив самотужки. Жартівливим тоном Леся Іванівна назвала його “спонсором”.

Що ж стосується її колишнього, то жодних фото або відомостей про його зовнішність в мережі просто не існує. Тому образ чоловіка залишиться для шанувальників Лесі Нікітюк суцільною загадкою.

Share