“Це правда”: Леся Нікітюк впала в летаргічний сон, Сергій Притула не стримує сліз. Подробиці

Леся Нікітюк примітна знаменитість, яка має велику фан-базу. Втім, новини про артистку, які озвучили прямо на шоу "Хто зверху?", можуть ошелешити кожного. Навіть Сергій Притула не зміг стримати своїх емоцій і сльози покотилися у чоловіка прямо в ефірі.

Леся Нікітюк. Вона яскрава, талановита, але разом з цим, попри свій шалений успіх, зірка змогла лишитися простою та привітною до свого глядача. Полюбилася українцям за шоу “Орел та Решка”, де була ведучою разом з Регіною Тодоренко.

Сергій притула захотів вчетверте стати батьком після зізнань Лесі Нікітюк у коханні
Леся Нікітюк впала в летаргічний сон, Сергій Притула не стримує сліз

Свій творчий шлях почала Нікітюк ще зі гри КВК. Її номер про просту жінку, яка не могла докричатися до подруги Галі у маршрутці, пам’ятають українці і досі. Зараз сконцентрувала же Леся свою творчість навколо молодіжної передачі “Хто зверху?”. Саме там і було розкрито неймовірну правду про справжнє життя теледіви.

Леся Нікітюк впала в летаргічний сон, Сергій Притула не стримує сліз

В одному із завдань білявці потрібно було розповісти свою правду. З екранів пролунало, що насправді Нікітюк вела лише 1-й сезон передачі. Потім вона впала у летаргійний сон, а перед камерами вивели її заміну – сестру-близнючку Олесю.

Леся Нікітюк впала в летаргічний сон, Сергій Притула не стримує сліз

Даша Астаф’єва засумнівалася, а білявка-ведуча підняла табличку:

“Це правда”

Леся Нікітюк впала в летаргічний сон, Сергій Притула не стримує сліз

Не витримавши, Сергій Притула розридався на камеру, підійшов до Олесі та обійняв її. Жінка також дуже емоційно відреагувала. Зал аплодував.

Як насправді почуває себе Леся Нікітюк?

Зізнання на камеру, яке показали у популярній мережі “ТікТок”, не лишило нікого байдужим. Знаменитості почали масово бажати всі здоров’я. Втім, найкмітливіші глядачі помітили, що насправді це був розіграш з боку артистки.

Ніякої сестри-близнючки немає. Олеся і Леся – це одне й те саме ім’я, а знаменитість таким чином вирішила просто пожартувати. Сльози та переживання ведучих виявилися награними заради шоу, а глядачі оцінили такий вихідку з перцем, трошки похвилювавшись за самопочуття зірки, з якою, звісно, все добре.

Схожі статті