|
12.07.2022 10:12

“Задуматися про розширення сім’ї”: дружина 20-річного Романа Сасанчина сколихнула мережу і чоловіка зізнанням

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна сколихнула чоловіка та своїх численних підписників неочікуваним натяком на поповнення в родині.

За життям і творчістю Романа Сасанчина з моменту його перемоги у дорослому сезоні вокального шоу “Голос країни” слідкують тисячі фанатів, від яких він не приховує особистих подробиць. Так, у свої 19 хлопець одружився на справжній красуні та встиг стати батьком дівчинки.

Кохана дружина співака Іванна народила йому доньку Елізабет наприкінці грудня 2021-го, незабаром після офіційного розпису. Зіркове подружжя не приховує – у стосунках не все так безхмарно, бувають проблеми, та й бути молодими батьками не так вже й легко. Тим не менш, пара успішно долає усі негаразди і робить все заради щасливого дитинства своєї спадкоємиці.

Дружина 20-річного Романа Сасанчина сколихнула мережу і чоловіка зізнанням

Іванка – Інстаграм-блогерка, яка доволі активно спілкується з аудиторією та регулярно відповідає на питання фоловерів. Не так давно дівчина зізналася, що мріє про другу дитину – хлопчика. Це незважаючи на те, що перша вагітність протікала важко, з неодноразовою госпіталізацією і доволі нелегкими пологами. А вже зараз вона натякнула на майбутнє поповнення в родині.

Так, у себе в Інста-сторіз дружина Романа Сасанчина поділилася гороскопом – своїм та чоловіковим:

“Овен (Рома) – зірки рекомендують вам задуматися про розширення сім’ї. Козеріг (Іванна) – доля підкине вам нові можливості. Не бійтеся ризикувати, щоб повернути своє життя на 180 градусів”.

Дружина 20-річного Романа Сасанчина сколихнула мережу і чоловіка зізнанням

З’єднавши ці два прогнози, цілком можливо, що планети готують пару до народження другого малюка.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.