24-річна дружина Романа Сасанчина поставила російськомовних у незручне становище: “Чого приїхали на захід?”

Дружина Романа Сасанчина різко висловилась щодо російськомовного населення України. Як відреагувала публіка на таку заяву і що написали особисто Іванні?

Український музикант та переможець шоу “Голос Країни” у лютому 2021 року одружився з інстаграм-блогеркою, дівчині, на ім’я Іванка. Хоч Роман сам ще дитина, весною йому виповнилося 20 років, пара вже встигла народити немовля.

У проєкті “Плюсів” Сасанчин Роман був підопічним Тіни Кароль. Відомо, що поп-діва проявила небачену прихильність та купила одному зі своїх учнів квартиру. Проте для Романа цієї щедрості не вистачило. Не дивлячись на хвору матір, малу дитину на руках та відсутності досвіду за спиною, Кароль не підтримала парубка ні матеріально, ні творчо, хоча на проєкті він був одним з улюбленців Тіни.

Роман Сасанчин
Дружина Романа Сасанчина поставила російськомовних у незручне становище

Подружжя Сасанчиних відверто розповідає підписникам про свої сімейні стосунки. Від бойових дій Іванна з маленькою дочкою евакуювалась до Польщі та вже через декілька тижнів повідомила, що після сильного скандалу її сім’я розпалася.

У своєму інстаграмі дівчина виклала відео, де засуджує російськомовне населення України й каже що не бачить в цьому нічого погано. На думку Іванни, всі мають говорити однією державною.

Публіка розбилась на два розсварених табори. Одні підтримують блогерку і кажуть, що якщо ти розмовляєш російською, відповідно ти москаль. Пані Сасанчина опублікувала одну з відповідей фанатів на свою сторіз про переселенців:

“Ви чого сюди приїхали, на захід? Вам тут не відпочинок. Зрозумійте нарешті, є різниця, якою мовою розмовляти”

дружина Романа Сасанчина поставила російськомовних у незручне становище

Інші вважають, що не можна бути так категорично налаштованим до людей, які з першого дня свого народження чули тільки іншу мову.

Не варто також забувати, що українські землі боронять не лише україномовні герої, а й російськомовні. Тож враховуючи позицію Іванни, треба всіх російськомовних військових забрати з фронту і посадити за книжки, вчити українську, а оборона почекає.

Роман ніяк не відреагував на настільки різке висловлювання дружини, котре принизило чи не половину населення України.

До речі, Роману Сасанчину вдалося врятувати свій брак, на розлучення подружжя заяви не подавали.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.