|
12.07.2022 19:29

Чекати залишилося зовсім трохи: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала сукенку для новонародженої

Відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фанатам у соцмережах сукенку для новонародженої, хоча пара виховує сина.

До зустрічі з Віктором Павліком Катерина Репяхова була далека від шоу-бізнесу і блогерства, але зараз вона більш популярна в мережі, ніж її зірковий чоловік, а також має великий досвід організації концертів як концертна директорка артиста.

Стосунки зіркової пари дуже засуджувалися публікою, адже почалися вони, коли Віктор Франкович ще був одружений з третьою дружиною Ларисою Созаєвою. Крім того, між Репяховою і Павліком велика різниця у віці. Тим не менш, закохані впоралися з негативом і демонструють справжню сімейну ідилію.

Катерина Репяхова показала сукенку для новонародженої дівчинки

Нещодавно в їхній родині було велике свято – сину подружжя Михасику виповнився рік. Люблячі батьки влаштували сімейну вечірку для іменинника, не дивлячись на усі сумніви – чи доречно святкувати під час війни. Втім, попри все вони вирішили залишити цю дату в пам’яті.

А вже зараз в Інстаграмі Каті Репяхової з’явилося загадкове сторіз, на якому вона показала платтячка для новонародженої дівчинки. Підпис розставляє все по місцях:

“Зовсім трохи в нас буде літньої колекції”, – написала дівчина.

Дружина Віктора Павліка показала сукенку для новонародженої дівчинки

З’ясувалося, що дружина Віктора Павліка стала бізнесвумен та заснувала власний бренд дитячого одягу. Блогерка дуже мріяла про свою справу і ретельно працює над якістю товару. Обличчям бренду, звісно, став син зіркової пари Михайло. На його ж честь і названий магазин – mimish.

Численні шанувальники бажають Катерині успіху у новій справі та не можуть дочекатися, коли можна буде робити замовлення.