Дружина Віктора Павліка Репяхова показала, що сталося з її обличчям та чиїх рук це справа: “Раз третій отримую”

Катерина Репяхова скоро буде святкувати перший рік свого материнства. Втім, не так все просто, як здається на перший погляд. Дружина Віктора Павліка поділилася неприємним моментом.

Катя Репяхова минулого року у 15-го червня стала мамою. Синок Михайлик став первісток у блогерки, якого вона подарувала коханому чоловікові. Для Віктора Павліка дитина вже формально четвертою. Доля зробила співакові величезний подарунок, адже у серпні 2020 року не стало його коханого сина Павла, який так і не переміг хворобу.

Проте, Михайло став справжнім сонечком для родини. Його обожнює бабуся, а старший брат забувся від радості, коли дізнався новину про появу карапуза. Втім, сама Катя помічає, що її спокійні дні завершуються, адже підростає хлопець з характером та невгамовною енергією.

Про це розповіла зірка у сторіз в Інстаграмі:

“Вже третій раз отримую від синочка”, – пише Репяхова, показуючи ранку на обличчі. Це для тих, хто думає, що він спокійний”, – додала блогерка.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала, що сталося з її обличчям та чиїх рук це справа

Дійсно, дуже жвавий хлопчик вже активно освоює нові ігри. Зокрема татко подарував йому перший м’яч і Міша дуже швидко розібрався з новою іграшкою.

Нагадаємо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова познайомилися завдяки роботі. Дівчина працювала у нього концертною директоркою. Тривалий час пара приховувала стосунки. Втім, коли стало відомо про їх роман, приводів до нових обговорень майбутнього подружжя підкинула екс-дружина музиканта Лариса Созаєва. Вона активно ділилася своїми підозрами з приводу відносин пари та не втрачала можливості гострим слівцем підколоти нову пасію колишнього.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.