Categories Шоу-бізнес

Хто за національністю Тіна Кароль? У мережі розкрили справжнє ім’я поп-діви, яке вона викреслила з паспорту

Легендарна українська поп-діва носить дуже незвичне ім'я. Хто за національністю Тіна Кароль? Та яка історія появи такого її псевдоніму чи то з грузинським, чи то польським корінням?

Хто за національністю Тіна Кароль? Співачка ретельно обходить тему свого походження, адже в Івано-Франківську вона живе не з народження. А привели у світ її батьки у Магаданській області. Історія говорить, що місцевість до того, як більшовики спорудили там табір для ув’язнення українців, була фактично не заселена.

Тривалий час родина артистки не змогла там жити та переїхала у теплий, позитивний та привітний Франківськ. Себе поп-діва вважає українкою на 100%

Хто за національністю Тіна Кароль?

Хто за національністю Тіна Кароль насправді?

Хоч і народилася зірка на теренах нинішньої рф, все одно говорить і доводить, що вона — козацького роду. Проте, раніше вона не раз чула від оточуючих злісні коментарі з приводу свого походження. Всі звертали увагу не стільки на її ім’я, але й на прізвище. Справжнє ПІБ співачки — Тетяна Ліберман.

“Дивись, яка гарна жидівочка співає”, — повідала у 2012-му році народна улюблениця.

Хто за національністю Тіна Кароль?

Для творчої тонкої натури знаменитості такі коментарі були образливими. Зірка не раз розповідала, що відчувала певний тиск через такі історії. З новим ім’ям її більше не питали: “Хто за національністю Тіна Кароль”.

Проте, офіційно свій псевдонім вписала собі у паспорт співачка після кончини коханого Євгена Огіра. Цікаво, що були чутки про те, що “по-батькові” знаменитість у документі не має. Женя знав і любив Таню, але їхня романтична казка скінчилася, а вдова вирішила відкрити нову сторінку свого життя.

Нагадаємо, що чоловіка легенди сцени не стало у 2013-му році. На тлі цієї трагедії вже відійшли на другий план і проблеми, мовляв, хто за національністю Тіна Кароль чи як вона схудла. Зірка почала кардинально нову історію:

Share