|
16.07.2022 14:16

Після втечі Винника з України стало відомо про інших дітей зірки: у повелителя вовчиць є не тільки син Юліан

З'ясувалося, що у знаменитого українського виконавця Олега Винника не один син, про якого журналістам вдалося дізнатися декілька років тому.

Після втечі Олега Винника з України шанувальники змогли познайомитися з іншою стороною життя повелителя вовчиць. У зв’язку з тим, що раніше зірка намагався приховати усе особисте від сторонніх очей, а ставлення до співака серед його колег значно змінилося, певні речі почали виходити назовні.

Стало відомо про інших дітей Олега Винника

Стало відомо про інших дітей Олега Винника

Наприклад, не так давно український виконавець Леньо у бесіді з Наталією Мосейчук пригадав про артиста і видав його місцеположення. Чоловік одразу ж зазначив, що Олег Вінник давно не в Україні, і імовірніше за все знаходиться в Німеччині. Після цього повідомлення адвокат артиста вийшла на зв’язок і нарешті підтвердила те, про що більшість шанувальників повелителя вовчиць здогадувалися.

Але це не єдина інформація, яку Леньо видав без дозволу Олега. Виявляється, у артиста не ожин син Юліан, як про це раніше писала преса, а декілька дітлахів. Імовірно, виконавець проговорився про це в емоціях, не віддаючи собі звіту, що видав найбільший секрет співака.

“Я не скажу йому: “Де ти був?” просто станеш ніким. Ти будеш не потрібен своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?”, – поділився думкою зірка.

Варто відмітити, що на цьому моменті не загострювали увагу ні гості програми, ні адвокат артиста. Та навряд Леньо вдався би до подібних слів, якби у зірки була лише одна дитина.

Нагадуємо, що чутки про те, що Олег Винник має велику та повну родину ширилися і раніше, а Оля Полякова навіть якось пожартувала, що повелитель вовчиць знімає обручку перед тим, як вийти на сцену.