Home Шоу-бізнес (Відео) Олег Винник відпустив Таюне: Головний вовк країни розповів, чим буде займатися його таємна дружина

(Відео) Олег Винник відпустив Таюне: Головний вовк країни розповів, чим буде займатися його таємна дружина

(Відео) Олег Винник відпустив Таюне: Головний вовк країни розповів, чим буде займатися його таємна дружина
Таюне зробила ультрамодний боб-каре

Олег Винник разом зі співачкою Таїсією Сватко підкорили Україну та закордон. Артистка з самого початку прикриває тил Головного вовка країни. Втім, це не заважає їй бути на видноті. Прихильники просто обожнюють білявку та називають її між собою “Квітка Таюне”.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Чи правда, що Таюне пішла від Олега Винника?

В інтерв’ю Каті Осадчій Олег Винник зізнався, що відпустив артистку. Він став ініціатором її сольної кар’єри.

“Я перший раз сидів в залі і дивився на Таюне із залу. Тому, що вона зі мною проїхала більше тисячі концертів… Це було дуже тяжко. Я хвилювався сильно”, – зізнався Головний вовк країни.

Втім, те, що Таїсія Сватко спробувала себе у якості сольної артистки – не означає, що вона припинила роботу з Олегом Винником.

Таюне не раз казала, що її влаштовує позиція бек-вокалістки і вона не прагне слави чи особистого визнання. Їй подобається співати пісні Винника, адже їй вони здаються дуже красивими.

Співачка Таюне.

Зараз Головний вовк країни і Таїсія Сватко продовжують разом давати концерти. Тим не менш, за свою сольну творчість отримала навіть премію “Українська пісня року”.

Стосунки Олега Винника і Таюне

Давно підозрює публіка, що між музикантами є романтичні почуття. Проте, жоден з них цю теорію не підтримав. Навпаки, Олег Винник намагається уникати питань про його стосунки з бек-вокалісткою. Звик співак звертати на себе увагу творчістю і талантом, а не самопіаром на романах.