У Софії Ротару розбите серце: з життя співачки назавжди пішла ще одна гідна і не менш талановита людина

Софія Ротару здивувала та розчулила мережу реакцією на смерть Меншова.

Нещодавно Україну та Посію сколихнула жахлива новина — Володимир Меньшов помер в лікарні.

Вранці 5 липня стало відомо про смерть режисера. Він пішов з життя в 81 рік через наслідки захворювання, залишивши після себе значну спадщину. Причиною смерті став коронавірус. Режисер майже два тижні провів під наглядом лікарів, але медики не змогли його врятувати. Колеги і друзі висловлюють співчуття родині артиста.

Розбите серце Ротару

Зворушливий пост на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграме залишив Максим Галкін. Гуморист назвав режисера генієм.

Скріншот сторінки Максима Галкіна та коментаря Софії Ротару.

До чоловіка Алли Пугачової приєдналися колеги. Аліка Смєхова, Юрій Гальцев, Марина Зудіна залишили коментарі під його постом.

Відзначилася і українська Примадонна Софія Ротару. “Світла пам’ять”, – написала співачка, додавши емодзі розбитого серця. Користувачі мережі звернулися і до самої Ротару і попросили її берегти себе та стежити за імунітетом.

Нагадуємо, що поховають режисера на Новодівичому кладовищі. Панахида відбудеться 8 липня. Дружина артиста Віра Алентова, швидше за все, не зможе бути присутньою на проводах – в даний час вона знаходиться в лікарні з коронавірусом. Дочка Володимира Валентиновича, Юлія Меньшова, убита горем. Вона не змогла знайти слів, щоб висловити свій біль.

Варто відмітити, що звістка про відхід режисера шокувала і фанатів. Володимир Меньшов дійсно був генієм і створив шедевр, який досі відгукується у серцях мільйонів. Це стало великим ударом для багатьох.

Схожі статті