Носить рожеве і фотографується в квітах: як зараз виглядає готесса Женька зі “Сватів” – фото Анни Кошмал

Знаменита українська акторка Анна Кошмал багато років тому прославилася завдяки своїй ролі Жені у серіалі "Свати". Як зараз виглядає зірка вітчизняного телебачення?

Двері до популярності для Анни Кошман відкрилися, коли вона знялася у популярному комедійному серіалі “Свати”. Вона виконала роль онучки Жені, яка одягалася в усе чорне та не сприймала нічого дівочого. При цьому героїня була стійкою, сміливою, могла постояти за себе та одразу ж привернула увагу глядачів власною харизмою.

Можна сказати, що її героїня повторила успіх Даші Васнєцоввої, яку також любили саме за це. Однак, часи даного серіалу відійшли в минуле, і хоча є велика кількість шанувальників, які постійно переглядають ситком, самі актори вже залишили його в минулому і навіть встигли розсваритися після 24 лютого, адже старше покоління, попри те, що знімалося в Україні, не підтримало її.

Зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал показала, як виглядає зараз

Анна Кошмал
Зірка серіалу Свати Анна Кошмал показала, як виглядає зараз

В реальному житті Анна мало змінилася. Однак, вона є протилежністю своєї героїні: носить світлі кольори, обожнює рожева, має русяве волосся, інколи фарбується у білявку.

При цьому, вона достатньо активна в інформаційному полі, веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, а також висловлюється на рахунок подій в Україні, а також поведінки своїх старших колег. Дійшло навіть до конфлікту: її колишні партнери по знімальному майданчику зовсім не очікували, що Кошмал піде проти них.

Поки що яскравих ролей у акторки немає. Варто відзначити, що це доволі популярна проблема, коли серіал закривається, і актори стають ледь не залежними від цієї ролі, яка принесла їм популярність.

Переплюнути цей успіх надзвичайно важко, а тому більша частина акторів, як правило не може перейти на наступний етап, і все ж таки застрягає у минулому образі. Втім, у Анни попереду все життя, і немає сумнівів, що вона зі своїм талантом таки зможе прорватися вперед, маючи настільки неймовірний старт.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?