|
17.07.2022 14:57

Денисенко видала таємницю про стосунки Мішиної та переможця Холостячки Еллерта: “У Яремче була не сама”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина та її колишній обранець Олександр Еллерт, можливо, знову разом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року знаменита українська акторка Ксеня Мішина повідомила про те, що вирішила розірвати стосунки з Олександром Еллертом. Спершу гуморист не сприйняв цю новину серйозно. Чоловік дав це зрозуміти через публікацію в соціальній мережі, висміявши драматизм заяви Ксенії.

Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної

Та вже через декілька тижнів стало зрозуміло, акторка не збирається змінювати свою думку. А Олександр вже не був таким веселим.

Наталка Денисенко видала таємницю про стосунки Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Через півроку комік дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що дійсно недооцінив наміри колишньої дівчини, але все ще намагається повернути її і готовий зробити для цього все необхідне.

Шанувальники підозрювали, що під час розлуки у пари все ж таки були якісь зустрічі і можливо вони навіть намагалися знову зійтися. І, здається, мали рацію, адже нещодавно колега Ксенії Наталка Денисенко дала ексклюзивне інтерв’ю Григорію Решетніку, в якому розповіла вельми цікаву деталь:

“Я не можу сказати… Не можу… Зараз вона холостячка, а тоді вона була не сама, але не можу розповісти… До речі, вона закінчує зйомки в Бельгії і повертатиметься в Україну”, – сказала Денисенко.

Варто відзначити, що Ксенія Мішина була вельми категорична у своїх заявах стосовно того, що до Олександра вона не повернеться.  Тому мова, насправді, може йти і не про коміка. Якщо це так, то для Еллерта це стане серйозним ударом. Тим паче, що він зазначив: єдине, що змусить його відступитися — це інший чоловік у Ксенії Мішиної.