Наталка Денисенко буде продавати українську мову безкоштовно: “Яка з мене користь зараз, з актриси?”

Відома українська акторка Наталка Денисенко зізналася, що втратила сенс своєї професії і заявила про кардинальну зміну у полі діяльності. Усі деталі в статті.

Велика кількість українських артистів та діячів культури трохи змінила свою діяльність на період війни. Наприклад, всесвітньо відома модель Даша Астаф’єва забула про гламур і почала чистити картоплю з простими дівчатами, які готують для ЗСУ;

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Даша Астаф’єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни

відомі українські чоловіки рушили у ряди територіальної оборони; велика кількість журналістів у вільні години активно волонтерять; хтось войовниче веде інформаційні батли, а хтось зробився таким собі кур’єром, як Ольга Мартиновська, яка возить до Києва життєво важливі медикаменти для тих, хто страждає від хвороби щитовидної залози.

Наталка Денисенко буде продавати українську мову безкоштовно

Наталка Денисенко буде продавати українську мову безкоштовно

Знаменита українська акторка Наталка Денисенко відверто вразила своєю зміною професії. Вона зізналася, що зараз не вбачає ніякого сенсу в акторській діяльності і готова викладати українську мову безкоштовно для усіх бажаючих.

“Я постійно думаю про те, що я можу зробити зараз для своєї країни… Адже яка з мене користь зараз, з актриси? Зараз те, що я робила, здається настільки неважливим… Але я маю знання, якими я готова ділитися!” – написала артистка.

Варто відмітити, що на тлі російської агресії велика кількість українських зірок перейшла на українську мову і начебто вони більше не мають наміру повертатися до мови агресора. Звісно, такий крок був високо оцінений користувачами мережі, деякі з яких роками боролися за те, щоб шоу-бізнес був суто україномовний.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.