|
17.07.2022 17:24

Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами: що сталося з хореографом після еміграції до США?

Знаменитий український хореограф Влад Яма тривалий час приховував правду про те, де він знаходиться. Тривалий час його шанувальники підозрювали про те, що зірка насправді вже давно не в Україні. Цим чуткам сприяла відсутність новин від Влада, а також його не бажання ділитися свіжими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Влад Яма покрився темними плямами

Однак, правда все одно вийшла назовні, і саме завдяки соцмережам. Місцезнаходження Влада Ями за даними акаунту — Сполучені Штати Америки. Хореограф навіть не намагається приховати той факт, що разом з дружиною та сином він евакуювався, а його вибір не дивує, адже він дуже любить Америку, і відпочиває там кожного року близько місяця.

Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами

Через декілька місяців після початку війни Яма заявив, що збирається давати онлайн-уроки з танців та фітнесу. А нещодавно здивував оновленням на особистій сторінці. Влад показав себе на березі океану з дошкою для серфінгу в руках. Однак привертає увагу на це, а плями на його тілі та обличчі.

Судячи з усього, хореограф багато знаходиться на сонці, адже темні ділянки на його тілі схожі на результат неуважного ставлення до свого здоров’я. Втім, хореограф постійно відвідує косметологів, тому імовірніше за все зможе розібратися з пігментними плямами з часом.

Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами

Нагадуємо, що незадовго до війни Влад досить довго залишався разом з дружиною та сином у Флориді. Зірки збиралися повернутися набагато раніше, але імовірно боялися війни. Коли ж родина повернулася до України, через тиждень російська федерація напала.