|
18.07.2022 17:57

Леся Нікітюк з новонародженим хлопчиком на руках вразила мережу новиною: під час війни народила сина?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк з'явилася на людях з новонародженою дитиною на руках та сколихнула мережу новиною. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк за свої 35 років жодного разу не виходила заміж і досі не стала матір’ю. Через це її шанувальники надзвичайно схвильовані, адже піклуються, щоб їхня кумир була щасливою та змогла насолоджуватися усіма радощами життя.

Леся Нікітюк з новонародженим хлопчиком на руках вразила мережу новиною

Леся Нікітюк з новонародженим хлопчиком на руках вразила мережу новиною

Життя Лесі Нікітюк поза екраном прикрашає її улюблений песик Рафаель, а також артистка любить відвідувати своїх батьків, яких постійно показує у своєму мікроблозі. Особливу увагу вона приділяє мамі Кет.

А нещодавно зірка розповіла вельми цікаву деталь про себе. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій постала разом з новонародженим хлопчиком на руках. Дитина була загорнута у пелюшки, тому видно її не було.

Леся Нікітюк з новонародженим хлопчиком на руках вразила мережу новиною

Однак, поруч з зіркою стояла мати хлопчика. Леся Іванівна повідомила, що спадкоємця назвали Богданом, на честь Богдана Хмельницького. А також вона заявила, що це ім’я — її улюблене.

Таким чином шанувальники телеведучої дізналися, як вона назве свого спадкоємця, коли черга народжувати дійде і до неї.

Нагадуємо, що за офіційною версією Леся Нікітюк знаходиться у стосунках, однак особистість свого обранця розкривати не квапиться. Усе що відомо про чоловіка — це той факт, що він постійно подорожує з телеведучою.

Втім, цілком імовірно, що під час війни пара могла розстатися і просто не повідомила про це пресу. Тим паче, що у ці непрості часи, велика кількість партнерів приймає рішення розійтися.