|
21.07.2022 11:55

Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова і ніжно притулилася до вродливого красеня: “Мій найкрутіший”

Марія Яремчук — яскрава українська співачка, яка цікавить прихильників не лише творчістю, а і своїм особистим життям. Нещодавно вона показала світлину з симпатичним чоловіком. Хто ж він?

Марія Яремчук. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною в останні роки. Вона є донькою народного артиста України Назарія Яремчука і повністю перейняла талант від покійного татка.

Доля співачки зробила крутий поворот у 2012-му році, коли вона стала учасницею проєкту “Голос країни”. Взяв її до себе у команду Олександр Пономарьов. І хоча зірка зайняла лише 4-те місце, її історія становлення, як артистки лише починалася. Вже на старті кар’єри її особистість обросла цікавими історіями.

Що відомо про роман з Олександром Пономарьовим?

Після завершення сезоні проєкту “Голос країни”, Марія та Олександр стали багато часу разом проводити за роботою. Спільні дуетні пісні, виступити та появи на світських заходах звісно викликали зацікавленість в аудиторії артистів.

Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова

У 2016-му році золотий голос України й взагалі заговорив про стосунки з колишньою підопічною:

“Ви відстали від життя, у мене з Марічкою Яремчук роман! Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”, – сказав Олександр Пономарьов.

Втім згодом обидві зірки відмовилися від своїх слів та перестали коментувати свої стосунки.

Нещодавно Марія взагалі показала фото з молодим красенем, якому присвятила зворушливі рядки:

“Друже, з сорокаліттям. Мій найкрутіший автор, ти не просто пишеш, а Твориш українською. Многая літа”

Марія Яремчук забула про Олександра Пономарьова

Нагадаємо, що Марія Яремчук досі носить статус незаміжньої. Можливо саме цей хлопець має шанси стати її обранцем на все життя.