48-річна Олена Мозгова втрутилася у конфлікт Олі Полякової і Оксани Білозір: колишня Пономарьова не пожаліла слів

Продюсерка Олена Мозгова прокоментувала конфілкт двох українських співачок - Олі Полякової та Оксани Білозір. На чий бік стала донька Миколи Мозгового - читайте далі.

Декілька днів тому в українському шоу-бізнему прогримів скандал між двома артистками. Оксана Білозір звинуватила Олю Полякову через її виконання композиції “Колискова мелодія України” на відомий твір Мирослава Скорика “Мелодія”. Сама Білозір вже декілька років використовує цю мелодію у своїй творчості:

“Мені, звичайно, приємно, що багатьом з вас подобаються пісні, які я виконую, але щоб уже так нахабно їх переспівувати? Без огляду на авторське право, інтелектуальні права, прожите мною моє життя у моїх піснях… Невже не вистачає творчої фантазії та свого креативного мислення? Нагадую, що війна війною, а закони в Україні працюють! Хочете отримувати листи щастя?” – заявила Оксана Білозір.

Оксана Білозір та Оля Полякова
Оксана Білозір та Оля Полякова

Гостра на язик блондинка Полякова також не змусила довго чекати на відповідь. Вона заявила, що її нова робота не має жодного відношення до пісні Білозір, а потім взагалі звинуватила колегу по сцені у чорному самопіарі під час непростої ситуації в Україні.

На цьому конфлікт не закінчився – Оксана Білозір пригадала Поляковій усі її попередні “гріхи”, зокрема дружбу з Філіпом Кіркоровим та кокошник, який являється частиною національного вбрання росіян і який Оля використовувала як родзвинку свого образу.

Оля Полякова
Оля Полякова

Поки артистки з’ясовували стосунки між собою, користувачі мережі попросили прокоментувати цей конфлікт колишню дружину Олександра Пономарьова – продюсерку Олену Мозгову. Остання виявилася досить лаконічною у своїй висловлюваннях:

“Дуже просили якусь рефлексію на тему. Ну таке: одна так і залишиться назавжди в історії в кокошнику, а інша – “а я просто українка, україночка”,
– написала Мозгова у публікації.

Олена Мозгова

Схожі статті