|
22.07.2022 16:49

Дружина переможця Голосу Сасанчина зізналася про другу вагітність і бажання позбавитися її: “Найбільша біль”

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина вразила мережу зізнанням про іншу вагітність, яка не закінчилася народженням малюка.

Після перемоги Романа Сасанчина на проєкті його на той час дівчина Іванна прийняла непросте рішення стати блогеркою. На це її надихнув її молодий чоловік, який вірив, що користувачі вподобають контент, і будуть слідкувати за їхньою творчістю та повсякденним життям.

Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

Власне, Роман мав рацію, і зараз пара має велику аудиторію в Instagram і завдяки цьому добре заробляє.

Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

В основному, Іванна ділиться подробицями особистого життя. Саме завдяки її блогу шанувальники дізналися про те, що Роман стане батьком, про раптове весілля, а також можливе розлучення.

А нещодавно дівчина публічно відповіла на питання, які цікавили її фанатів та оприлюднила усі відповіді на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема, підписники поцікавилися, чи втрачала колись Іванна дитину, і як з’ясувалося, вона могла стати мамою набагато раніше, та на превеликий жаль, в неї сталося завмирання плоду.

Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

Також вдалося дізнатися, що Елізабет Сасанчин була запланованою дитинкою, але пара не очікувала, що вагітність прийде настільки скоро, адже лікарі попереджали, що на те щоб завагітніти може піти декілька років.

Що ж стосується непростої теми позбавлення плоду Іванна одразу ж дала зрозуміти, що ніколи так би не вчинила зі своєю дитиною, і взагалі не розуміє людей, які можуть піти на такий крок.

Нагадуємо, що зараз Роман та Іванна знаходяться в Україні. Певний період часу їм довелося перебувати у розлуці, адже дівчина евакуювалася разом зі своєю дочкою та племінницю Міланкою до Польщі.