23-річна дружина Романа Сасанчина тримає на руках немовля: переможець “Голосу країни” вперше став батьком?

Переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин нещодавно одружився на вагітній коханій, а вже зараз дружина співака тримає на руках немовля.

Роман Сасанчин підкорив своїм талантом мільйони телеглядачів, які віддавали свої голоси за нього, завдяки чому отримав можливість перебратися з села у Київ. В якості призу за перемогу в талант-шоу хлопець отримав квартиру в столиці, щоправда без ремонту, який наразі там триває.

Особливо у захваті від Роми безліч дівчат, котрі мріяли б опинитися в його обіймах, та серце співака вже зайняте. Навесні 2021-го він освідчився своїй дівчині Іванні, яка з недавнього часу носить статус його дружини. Вона ж зробить Сасанчина батьком – влітку закохані повідомили, що чекають на поповнення.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Вагітна дружина Романа Сасанчина готується до пологів

Загалом поспішати з дітьми пара не планувала. До того ж через деякі проблеми з гормонами лікар попереджав Іванку, що на зачаття можуть піти роки. Про це вона розповідала у власному блозі у соцмережах. Побачивши заповітні дві смужки, молоді люди не мали сумнівів – народжуватимуть. У них буде дівчинка.

Зараз дружина Сасанчина знаходиться вже на 9 місяці вагітності. Пологи мають початися з дня на день, а про свій стан майбутня мама щодня повідомляє в Інстаграмі. Цього разу Іванна опублікувала кадри з немовлям на руках, чим неабияк спантеличила мережу. Невже народила?

Дружина Романа Сасанчина показала немовля
Дружина Романа Сасанчина показала немовля

Але ні, це архівне фото з племінницею дівчини Міланкою. Маля часто гостює у них з Ромою, тож вони вже добре натреновані батьківськими обов’язками.

До речі, Іванка казала, що з новонародженою їй не допомагатиме ніхто, крім чоловіка, адже дитину вони завели собі, а не для того, щоб скидати турботи на бабусь і дідусів.

Схожі статті