|
23.07.2022 12:56

Ксенія Мішина повернулася до переможця Холостячки Еллерта після року розлуки: “Дати стосункам ще один шанс”

Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю Григорій Решетніку та розповіла про нюанси її відпочинку з Олександром Еллертом в Буковелі. Усі деталі в статті.

Минулого року Ксеня Мішина та Олександр Еллерт сколихнули мережу зізнанням про те, що їхній роман добіг кінця. Пара не розповіла реальних причин їхнього рішення розстатися, але шанувальники були впевнені, що це не кінець. І власне, мали рацію.

Ксенія Мішина повернулася до Олександра Еллерта

Ксенія Мішина повернулася до Олександра Еллерта

Так, нещодавно колега Ксенії Наталка Денисенко заявила, що акторка у Буковелі була не сама, натякнувши, що компанію їй склав Олександр, і що характер цієї зустрічі був романтичним. Через деякий час стало відомо, що Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв’ю Григорію Решетніку, і в ньому розповіла усю правду про її рандеву з колишнім.

Знаменитість визнала, що повернулася до коханого, однак зараз вони все одно не разом. Виявляється, це вже не вперше, коли Ксенія та Олександр на деякий час возз’єднувалися. Тим не менш, довіра у їхніх стосунків зруйнована і вони не можуть побудувати здорових взаємин.

“Всі проблеми відійшли на такий задній план і все життя змінилося за одну хвилину… Він завжди був поруч, намагався відновити стосунки, але я мав багато образ, щоб це так відновлювати. Довіра до цієї людини була вичерпана… Але такі події змусили радіти, що вона поряд… У Платона з нею гарні стосунки, він радий, що нас хтось захищає”, – зізнається Мішина.

Варто відзначити, що їхнє воз’єднання сталося раптово, як порив почуттів. Наперед вони не обговорювали, як будуть проводити час, та що це означає.

“Не говорили про це, просто були разом”, — уточнила зірка.

Втім, вона не заперечує, що такі гойдалки у стосунках неймовірно важкі для неї.

“Ви ставите крапку, а потім ти знаходиш в собі сили дати стосункам ще один шанс”, — уточнив Решетнік.

На це запитання Ксенія відповіла, що була максимально чесною з аудиторією, і коли стверджувала, що вона поставила крапку, гадала, що так воно і є.