|
02.08.2022 13:35

Похорон Руслани Писанки відбувся не в Україні: з покійною акторкою попрощалися, але похована вона не буде

Знаменита українська акторка, яка померла від раку, була проведена в останній путь. Похорон Руслани Писанки відбувся в маленькому німецькому містечку.

У липні цього року стало відомо про смерть легендарної української акторки та телеведучої Руслани Писанки. Її чоловік Ігор вийшов на зв’язок з Німеччини та повідомив про кончину.

Як з’ясувалося згодом, зірка боролася з вельми агресивною формою раку і не виграла цей бій. Вночі, після значного полегшення, вона не витримала та пішла на той світ. Похорон Руслани Писанки мав відбутися раніше, але німецька бюрократія не давала можливості реалізувати плани.

Похорон Руслани Писанки відбувся не в Україні

Втім, благовірному покійної все ж таки вдалося добитися свого. Усі бажаючі змогли попрощатися з легендою у маленькому німецькому містечку Кайзерлаутерн в церкві.

Похорон Руслани Писанки відбувся не в Україні

Необхідно підкреслити, що не дивлячись на церемонію, Руслана не буде похована в Європі. Власне кажучи, її тіло взагалі не буде віддане землі. Руслана Писанка була кремована, а її попіл рушить на Батькіщину. Про це Ігор Ісаков повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

У Німеччині відбулася церемонія прощання з Русланою Писанкою

Церемонія пройшла дуже тихо та без галасу. Власне, журналісти не мали змоги потрапити на прощання з зіркою. Однак чоловік Писанки Ігор Ісаков підкреслив той факт, що прощання з Русланою не є похороном, а також пообіцяв, що доставить покійну акторку до України, де вона знайде вічний спокій.

Нагадуємо, що новина про смерть артистки потрясла український шоу-бізнес. Жодна зірка не викликала своїм відходом такої бурхливої реакції. Руслану обожнювали буквально усі, і це вкотре стало помітно, коли вона від нас пішла.