Всі чоловіки Руслани Писанки, з якими вона крутила романи: пишну красуню зміг приборкати настирливий фанат

Руслана Писанка стала улюбленицею мільйонів, але кому наважилася сама відкрити серце? У цьому матеріалі ви дізнаєтеся всі подробиці особистого життя однієї з найбільших таємничих зірок сучасності. Гортайте далі та дізнайтеся все про обранців народної ведучої.

Руслана Писанка. Ця зірка, народжена у родині відомого кінооператора Ігоря Писанки, мала всі шанси стати знаменитою. Маючи професійну освіту, вона з легкістю потрапила на телебаченні й у театр. Одразу після закінчення легендарної Альма-матер всіх українських акторів, інституту імені Карпенка-Карого, вона зіграла роль Меї у комедії з перчинкою.

Всі чоловіки Руслани Писанки

Молода, з довгою косою та пишними формами, вона нагадувала Венеру Ботічеллі. І, зламавши всі стандарти, стала ведучою. Така красуня завжди була у центрі чоловічої уваги, але про особисте життя тривалий час мовчала.

Всі чоловіки Руслани Писанки

Відомо, що з першим обранцем, кінооператором Іваном, Руслана прожила цілих 5 років. Втім, цей шлюб був лише цивільним. Дітей не було у пари.

Всі чоловіки Руслани Писанки

Під час участі у проєкті “Танці з зірками”, її навіть запідозрили у романі з партнером по паркету Миколою Коваленком. Втім, плітки лишилися тільки плітками. Своє серце Писанка віддала лише Ігорю Ісакову. Чоловік – бізнесмен, але для теледіви він виглядав спершу, як простий фанат. Він тривалий час спостерігав за творчістю майбутньої дружини.

Руслана Писанка у першому сезоні Танців з зірками
Руслана Писанка у першому сезоні Танців з зірками

Познайомився із артисткою у мережі. І історія ця дійсно дивовижна. Він спершу не повірив, що така велична зірка може так просто завести сторінку у соціальній мережі. Втім, Руслана підтвердила це та погодилася на велику авантюру: пішла із незнайомцем з інтернету на побачення. Чоловік і жінка дуже сподобалися один одному і стала нерозлучні.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков

Руслана навіть прийняла той факт, що в обранця є вельми дорослий син. З ним вона у гарних стосунках. Ставши заміжньою не приховує, що дуже щаслива.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.