Чому у Насті Каменських такий псевдонім? Вся правда про прізвище дружини Потапа, яке вона викреслила з життя

Чому у Насті Каменських такий псевдонім? Питання на перший погляд звучить дивно, адже багато хто і не підозрює, що насправді поп-діва носить зовсім інше прізвище. Хто ж за паспортом співачка — дізнайтеся у матеріалі.

Потап взяв собі у дружини дуже яскраву, але водночас загадкову дружину. Мало хто здогадувався, що вже 16 років артистка виступає не під своїм справжнім прізвище. Чому у Насті Каменських такий псевдонім? Можливо вона запозичила чиєсь ім’я. Насправді причина лежить у батьковому корінні знаменитості.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Чому у Насті Каменських такий псевдонім?

Чому у Насті Каменських такий псевдонім?

Тата співачки не стало минулого року. Для неї це була величезна утрата, адже Олексій Йосипович був вельми близькою людиною для зірки. Інколи в інтерв’ю у Насті аж сльози наверталися на очі, коли вона згадувала про нього.

Втім є один нюанс. Попри всю повагу та любов до батька, норовлива співачка відмовилася виступати під його прізвищем. Виявляється, за паспортом до того, як вийти заміж за Потапа, поп-діва була Анастасією Олексіївною Жмур. А ось Каменських — це вона за мамою. Лідія Петрівна, яка також була небайдужа до сцени та виступала у Народному хорі ім. Верьовки, не стала міняти паспорт після заміжжя.

Чому у Насті Каменських такий псевдонім?

Дійсно Настя Жмур звучить для іміджу поп-діви вельми колоритно. Проте, обраниця Потапа не приховує свого коріння. Вона дуже пишається своєю родиною, адже завдяки батькам рано почала вчити мови, їздила закордон, коли більшість українців про це і не мріяла, а ще здійснила своє найбільше бажання: стати суперзіркою нашої естради.

Цікаво, що популярність їй принесла робота у дуеті з коханим Олексієм, хоча й спершу зірки не ладили.

Нагадаємо, що артистка з 2019-го року перебуває у шлюбі з Потапом. Спільних діток у подружжя немає, проте у самого репера є син від першого шлюбу. Чому у Насті Каменських такий псевдонім досі, навіть після заміжжя? Можливо офіційно вона і взяла прізвище свого обранця, але на сцені вона завжди наша улюблена NK.

Більше про зірку у відео:

spot_img

Схожі статті