|
04.08.2022 23:54

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках: Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Ірина Білик, Алла Мазур та інші

Вони яскраві, знамениті, але досі не знайшли пари. Дізнайтеся чому завидні наречені нашого шоу-бізнесу досі не знайшли собі чоловіка та чи планують заміж взагалі?

Заміжжя — ця велика подія для жінки. Але далеко не кожна мріє одягти обручку на свій безіменний палець. Та якщо і мріє — не кожній пропонують. Чи збираються неодружені зірки йти під вінець, аби не стати старими дівами?

Наталя Могилевська

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

47-річна співачка була одружена два рази. З першим чоловіком шлюб ледь протримався рік. А з другим знаменитість розлучилась після 5 років спільного життя. З 2011 року співачка не давала жодних натяків на присутність чоловіка поряд з нею. Але нещодавно зірка зробила зізнання, що знайшла обранця та розповідає про нього з неймовірною теплотою.

Тіна Кароль

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Трагічна історія Тіни розбиває навіть найхолодніше серце. Її найбільше кохання в житті — Євген Огір, помер від важкої хвороби. Пара прожила разом 5 років, народивши сина. І ось майже 10 років співачка не підпускає нікого до себе. Але прихильники сподіваються, що рано чи пізно зірка знайде своє щастя.

Ірина Білик

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Відома українська виконавиця вже три рази випробувала долю в надії знайти кохання на все життя. Але все склалося інакше і жоден зі шлюбів не протримався довше 6 років. Зараз невідомо, чи зустрічається знаменитість з кимось, чи вирішила присвятити себе кар’єрі.

Ані Лорак

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Співачка досі не може оговтатись після розлучення з турецьким бізнесменом та новини про те, що екс-чоловік скоро одружиться з новою обраницею. Кароліна не раз пробачала чоловіку зради, але вберегти сім’ю не це допомогло. Зараз зірка ні з ким не зустрічається та взагалі намагається не з’являтись на публіці. Через своє мовчання стосовно війни, прихильники налаштовані до знаменитості негативно.

Алла Мазур

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Журналістка та ведуча новин на каналі “1+1” ніколи не була офіційно одружена. У знаменності є 14-річний син, але досі невідомо, хто батько дитини та чи проживає телеведуча разом з цим чоловіком. Глядачі сподіваються, що скоро привідкриється завіса цієї таємниці та стане відомо про особисте життя Мазур трошки більше.