“Берегти себе”: слідом за Аллою Мазур про рак розповіла 39-річна Наталія Холоденко, яка розкрила всю правду

Популярна психологиня Наталія Холоденко не раз допомагала учасникам різних телепроєктів. Та наразі зірка підняла дуже важливу для всіх жінок тему – онкологія молочної залози.

Наталія Холоденко зірка незвичайна. Популярності їй не займати, адже багато учасників різних проєктів приходили до неї із сердечними переживаннями, які близькі кожному. Вона терпляче вислуховувала, втішала та навіть допомагала з крайніми емоціями. За це і полюбилася глядачеві.

Наталія Холоденко
Про рак розповіла 39-річна Наталія Холоденко

Психологиня консультує не лише на телебаченні, а й займається тренінгами особистісного розвитку. У своїй роботі знаменитість надає перевагу чесності. Вона хоче допомогти розв’язати проблему у короткі терміни, а не “підсаджувати” людину на нескінченні консультації.

Крім цього Наталія – не байдужа до великих соціальних проблем. Знаменитість стала частиною кампанії проти жіночих онкологічних захворювань. Зірка ефектно позує на постері, аби закликати українок перевіритися у мамолога.

Про рак розповіла 39-річна Наталія Холоденко

“Обіцяй собі – берегти себе”, – красномовно написано на постері, де щиро посміхається Наталія.

На жаль, в Україні статистика щодо цього захворювання – не втішна. Відомо, що така карцинома лідирує серед всіх недугів мешканок нашої країни, і часто випадки не завершуються втішно.

“39 українок щоденно чують діагноз рак молочної залози”, – повідомляє інформаційна кампанія, в якій взяла участь Холоденко.

Втім, сама експертка ніколи не скаржилася на самопочуття. Напрочуд активна та життєрадісна Наталія просто випромінює радість. Цікаво, що її основна діяльність напряму не пов’язана з телебаченням. Тож не дивно, що її не так часто можна побачити на екрані, скажім, як-то Катерину Осадчу. Вона працює, консультує, мандрує. Побажаємо ж всіх благ знаменитості!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".