|
07.08.2022 21:51

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою у залі: Тоня Матвієнко таких викрутасів не показувала

Арсен Мірзоян має непересічну історію кохання. Чоловік нині має родину з Тонею Матвієнко, але й з першою обраницею не обірвав зв'язків. Дізнайтеся, як нині виглядає колишня дружина музиканта та чим може похизуватися.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко здаються майже ідеальною парою. Проте, кожен у ці стосунки прийшов з великим минулим. У співаків вже до зустрічі один з одним були серйозні відносини. Музикант був одружений, виховував синів, а артистка також носила обручку від тата своєї старшої дитини.

Проте, доля розпорядилася так, що на проєкті “Голос країни” ці два люблячі серця зустрілися.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Що відомо про екс-дружину Арсена Мірзояна?

Колишню обраницю співака звати Анна. Вона, після розлучення, лишилася у Запоріжжі, Її діти також проживають разом з нею, але тим не менш, регулярно бачаться з татом та їздять з ним у подорожі. Сама ж жінка почала активно вести блог в Інстаграмі.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Екс-дружина Мірзояна і сама дуже творча особистість. Вона захоплюється танцювальним мистецтвом, але зараз багато працює у спортивному залі. Нещодавно вона показала своє тренування. Воно не з легких, але, коли є мета та сила волі — все під силу.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Звісно, у прихильників Анни це викликало захоплення.

Як зараз живуть у шлюбі Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко?

Навіть така страшна біда, як війна не змогла розлучити подружжя. Арсен з перших днів пішов боронити столицю. Його дружина Антоніна виїхала на певний час закордон, аби вберегти дитину від суцільного горя, яке спіткала наша Україна. Її обранець почав волонтерити: займається пошуком, ремонтом і відправленням автівок для бійців.

Нещодавно Матвієнко повернулася додому і влаштувала справжній сюрприз своєму коханому. У музиканта були справжні сльози радості від приїзду дружини.

Нагадаємо, що зіркова пара розписалася у 2017-му році. Нині виховують спільну доньку, яку назвали на честь її легендарної бабусі. Дівчинка стала справжньою улюбленицею у родині, де її безумно люблять всі родичі.