|
13.08.2022 12:58

“Розставалися”: Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розірвати стосунки під час війни

Відома українська пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян дали ексклюзивний коментар щодо пліток про своє розлучення. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України український шоу-бізнес сколихнули новини про ряд зіркових розлучень.

У певний момент почали пліткувати і про розрив Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Сталося це через ефір блогерів, в якому вони пригадали про розставання зіркової пари. Однак, Тоня одразу відреагувала на новину, яка поширювалася зі швидкістю світла, і заявила, що в них все в порядку. Так чи це так було насправді?

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розігрувати стосунки

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розігрувати стосунки

Нещодавно зірки дали ексклюзивний коментар для журналістів “Сніданку з 1+1”, в якому доповнили розповідь про своє ставлення до новини про їхнє розлучення.

Виявляється, зірки дуже просто відреагували на чергову плітку, і вона їх розсмішила. Як Антоніна розповідала раніше, вона взагалі не хотіла ніяк коментувати новину, однак її піар-менеджер наполягла на тому, що необхідно дати спростування.

“Не дочекаєтеся… Ні, ми не розлучалися”, — заявила співачка у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко була вимушена забрати доньок Ніну та Уляну і перебратися до Португалії. Згодом співачка прийняла рішення поїхати до Великобританії. Старша донька зірки повернулася в Україну раніше за всіх, і жила у друзів. Тим часом артистка важко переживала розлуку з мамою та своїм коханим чоловіком, який робив усе можливе в Україні, щоб підтримати співвітчизників та захисників.