|
14.08.2022 12:46

Яку пенсію отримує Софія Ротару? Бебешко розкрив головний секрет легенди естради: “Ви би сиділи і не парилися”

Знаменитий український продюсер Володимир Бебешко вперше прокоментував розмір пенсіонних виплат легенди української естради Софії Михайлівни Ротару.

Знаменита українська співачка Софія Ротару після початку повномасштабної війни в Україні неприємно здивувала більшість своїх фанатів. Аудиторія щиро не могла зрозуміти, чому легенда української естради не квапиться засуджувати агресію російської федерації, а також не дає благодійних концертів, як це роблять її колеги.

Яку пенсію отримує Софія Ротару

Після півроку відсутності в інформаційному просторі зірка вийшла на зв’язок з повідомленням про те, що вона знаходиться в Маршинцях. Знаменитість повернулася до витоків і звідти розповіла про свою діяльність. Виявляється, співачка займалася благочинністю, але немає у звичці розповідати про це громадськості. У свій день народження вона попросила пожертвувати гроші у свій фонд, який вона створила для допомоги сім’ям захисників України.

Яку пенсію отримує Софія Ротару

Яку пенсію отримує Софія Ротару

Нещодавно поведінку Примадонни прокоментував знаменитий український продюсер Володимир Бебешко у шоу “Культурна оборона”. Ведучі поцікавилися у знаменитості, як вона зараз.

Зірка славиться своїми гострими висловлюваннями. Тому у розмові про Софію Михайлівну він не зрадив собі, і також не добирав висловлювань, а прямо сказав, що думає.

“Софія Михайлівна Ротару, перепрошую. Вона вже бабця. На пенсії, напевно. А пенсія в неї! Повірте мені, там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію – ви тут сиділи б і не парилися”

Втім, точний розмір пенсіонних виплат, які отримує Софія Михайлівна він не вказав. Тим не менш, можна приблизно уявити про які гроші йдеться, адже не так давно Михайло Поплавський розповів, що він отримує порядку 15-17 тисяч гривень.