Categories Шоу-бізнес

Ані Лорак знову з Муратом Налчаджиоглу? Наречена колишнього чоловіка не завадила співачці повернутися до нього

Знаменита українська співачка Ані Лорак вразила мережу раптовим поверненням до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Ані Лорак після початку повномасштабної війни в Україні виїхала з росії та забрала свою єдину дочку. Софія Налчаджиоглу відправилася до батька в Туреччину. Де увесь цей час знаходилася її мама, достовірно невідомо. Однак нещодавно з’явилась інформація про те, що Кароліна також приїхала до колишнього.

Ані Лорак знову з Муратом Налчаджиоглу

Ані Лорак знову з Муратом Налчаджиоглу?

Варто відзначити, що зірка виступала на приватних заходах, і навіть має запланований концертний тур Європою. Свою спадкоємицю так надовго з турецькою родиною вона не залишала, але з приходом війни все, звичайно, змінилося.

Зовнішньо ні Мурат, ні його наречена Лілія, ніяк не видають присутності артистки. Втім, російські ЗМІ впевнені, що на даний момент артистка знаходиться саме в гостях у екс-чоловіка.

Ані Лорак знову з Муратом Налчаджиоглу

Нагадуємо, що Мурат минулого року зробив пропозицію свої наречені Ліліані. Сталося це після розставання пари, а також новини про те, що Лорак та її колишній чоловік знову зійшлися.

Справа в тому, що співачка та турецький бізнесмен декілька разів потрапили у кадр під час ніжних обіймів та перешіптувань. Зірка навіть заявила, що навчила колишнього чоловіка поважати її і натякнула, що тепер мова може йти про примирення. Втім, його не відбулося, а натомість з’явилася інформація про те, що у Мурата з’явиться інша дружина.

Кароліна ж увесь цей час, як вважає преса, зустрічалася з Єгором Глібом, з якими розійшлася після втечі з російської федерації. Імовірно, це пов’язано з грошима, які втратила артистка, адже на неї подали в суд в росії. Також про себе дають знати відсутність гастролей та заходів на території росії.

Share