(Відео) Наречена Мурата Налчаджиоглу показала, як колишній чоловік Ані Лорак виглядає у плавках з голим торсом

Молода наречена Мурата Налчаджиоглу, колишнього чоловіка Ані Лорак, показала відео зі спільного відпочинку в Туреччині, де вони перечікують війну.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак вже влаштував своє особисте життя. Турецький красень готується до весілля з новою обраницею – візажисткою Лілією Реус, яка має доньку від попередніх стосунків. Пара щасливо жила в Києві, допоки не почалася війна. Недовго думаючи, бізнесмен забрав кохану та виїхав з нею до Туреччини, де вони проводять час корисно приємно – відпочивають на курорті.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала, як колишній чоловік Ані Лорак виглядає у плавках

У своєму Інстаграмі наречена Мурата виклала відео, на якому вона разом з ним і з дочкою стрибають в басейн. Колишній чоловік Ані Лорак при цьому, звісно, позує у плавках, а його майбутня дружина – у яскраво-рожевому купальнику.

“Коротко про наш відпочинок”, – підписала кадри Лілія.

Коментатори радіють за пару та бажають їм щастя:

  • “Гарна сім’я”;
  • “Дай Бог вам щастя”;
  • “Класні і позитивні, я в свої 40 теж люблю так по-дитячому дуркувати”, – пишуть підписники Реус.

Нагадаємо, про заручини Мурата Налчаджиоглу та його нової пасії стало відомо восени 2021-го. Саме тоді він освідчився Лілії і почув у відповідь заповітне “Так”. Подробиці пропозиції в наступному відео:

Донька від шлюбу з Ані Лорак вже знайома з майбутньою мачухою. Після початку війни Софія приїхала до тата в Туреччину, а де наразі знаходиться її зіркова матір невідомо, оскільки вона видалила сторінку в соцмережах та не виходить на зв’язок з фанатами. При цьому останні кілька років співачка жила і працювала в росії.

Схожі статті