|
21.08.2022 16:04

Екс-учасник “Холостячки-1” Андрій Рибак одружився з дівчиною, яку кинув заради Мішиної: дочекалася весілля

Андрій Рибак запам’ятався українському глядачу через ситуацію, яка відбулася під час зйомок романтичного реаліті-шоу Холостячка. Так, чоловік зізнався, що прийшов на шоу не будучи вільним: на нього чекала кохана.

Втім, Андрій поквапився пояснити, що стосунки з нею не настільки серйозні, тож він дозволив собі випробувати удачу та спробувати підкорити серце Ксенії Мішиної. Не варто і казати, що екс-холостячці це не сподобалося, і вельми швидко Андрій покинув проєкт.

Андрій Рибак  одружився з дівчиною, яку кинув заради Мішиної

Андрій Рибак одружився з дівчиною, яку кинув заради Мішиної

А нещодавно стало відомо, що дівчина, яка чекала на Андрія вдома таки стане його дружиною. Пара анонсувала весілля і 20 серпня стала офіційним подружжям.

Андрій з’явився на церемонії у чорному костюмі та білій сорочці, а Аліна обрала лаконічну білу сукню з відкритою спиною. Дівчина вирішила не одягати фату, а просто зробила стильне укладання.

На весілля прийшли друзі та родичі пари. Також серед гостей були інші учасники проекту “Холостячка”. Втім, Ксенії не було як серед гостей, так і серед тих, хто привітав пару в соціальній мережі Instagram.

Андрій Рибак одружився з дівчиною, яку кинув заради Мішиної

До речі, торжество пройшло на даху. Гостей було небагато, але свято влаштували зі смаком та шиком.

Судячи з усього, відомих артистів не запрошували. Велика кількість зірок на даний момент вважає, що влаштовувати подібного роду торжества — не етично через війну. Тим не менш, Андрій та його обраниця Аліна вирішили, що вони мають право відсвяткувати своє кохання.